Afscheidsfeestje KinderLab Reigerlaan 66

Huis van de Wijk Middelwatering en KinderLab Middelwatering gaan verhuizen naar de Lijstersingel 22A. Op dinsdag 8 augustus is er een afscheidsfeestje van het KinderLab aan de Reigerlaan. Een schuimparty, dus dat wordt écht spetterend. Trek een zwembroek aan en doe mee!

Huis van de Wijk Middelwatering en KinderLab Middelwatering zijn officieel gesloten vanaf maandag 24 juli, want dan worden alle verhuisdozen ingepakt. Maar op 8 augustus gaat het KinderLab nog één keer open voor een bruisend afscheid. Van 12.00 tot 15.00 uur is er die dag een grote schuimparty, met poffertjeskraam voor de lekkere trek.

Nieuwe adres

Huis van de Wijk en KinderLab Middelwatering zijn vanaf 14 augustus te vinden aan de Lijstersingel 22A, in het gebouw van OBS Klim-Op. Het nieuwe KinderLab Middelwatering start met Capelle Campus. Het gewone activiteitenprogramma start vanaf vrijdag 18 augustus. Op kinderlabs.nl/activiteiten/middelwatering staat alles wat er dan weer te doen is.

Opening nieuwe locatie

Op donderdagmiddag 17 augustus zijn alle bewoners van Middelwatering uitgenodigd voor de feestelijke opening van het nieuwe Huis van de Wijk en KinderLab in Middelwatering. Vanaf de markt gaat er dan een tuktuk naar de Lijstersingel 22A. Het feestje wordt gevierd met suikerspinnen, poffertjes en slushpuppies, glittertattoos en een springkussen. En natuurlijk de allereerste leuke en sportieve activiteiten voor kinderen!

Aanmelden afscheidsfeestje KinderLab

De schuimparty is op het grasveld achter de Reigerlaan 66. Reserveren voor het afscheidsfeest op dinsdag 8 augustus kan via kinderlabs.nl/activiteiten/middelwatering. Alle kinderen van Middelwatering en hun ouders zijn tussen 12.00 en 15.00 uur van harte welkom bij het oude Huis van de Wijk Middelwatering, Reigerlaan 66.