Arbeidsconflict

Heeft u problemen op uw werk?

Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende? Praat met de vertrouwenspersoon van het bedrijf, een personeelsadviseur of met iemand van de ondernemingsraad.

Blijven de problemen op uw werk bestaan?

Wilt u weten wat uw rechten zijn? Bel en maak een afspraak met de Sociaal Raadslieden. Hun hulp is gratis. Ook de rechtswinkel kan u helpen.

Juridisch advies, tips en voorbeeldbrieven vindt u op de website van het Juridisch Loket. Ga langs of bel voor persoonlijk advies.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Rechtswinkel Capelle

In verband met de coronamaatregelen die gelden in het gemeentehuis werken wij uitsluitend op afspraak. Het vrije inloopspreekuur is niet meer van toepassing.

Bewoners van Capelle die een juridische vraag hebben kunnen zich aanmelden via het e-mailadres: rechtswinkelcapelleadijssel@gmail.com onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Medewerkers van de Rechtswinkel nemen dan telefonisch contact op of plannen een afspraak in voor het spreekuur op maandagavond.

Rivierweg
111
2903 AR
Capelle aan den IJssel

Dreigt uw werkgever met ontslag?

Zet nergens uw handtekening onder. Kijk voor informatie over wanneer u wel of niet ontslagen mag worden op de website van de Rijksoverheid. Zoek juridische hulp. Juridisch advies, tips en voorbeeldbrieven vindt u op de website van het Juridisch Loket. Voor persoonlijk advies kunt u ook bellen. Komt u er zelf niet uit? Ga naar de Rechtswinkel. Zij weten alles over wetten en regels. Ook helpen zij u met formulieren en brieven. Dit is gratis.

Bent u lid van een vakbond? Neem dan contact met hen op om te zien hoe zij u kunnen helpen. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten, kunt u deze gebruiken voor hulp.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Juridisch Loket Rotterdam

Telefonisch bereikbaar (€ 0,25 per minuut): ma t/m vr 9.00 - 18.00 uur.

Inloopspreekuur: ma t/m wo en vr 9.00 - 11.00 uur.

Weena
719
3013 AM
Rotterdam

Rijksoverheid - ontslagregels

Rechtswinkel

Snel antwoord op al uw juridische vragen