Crisisopvang

Crisisopvang is voor mensen die direct onderdak nodig hebben. Zij kunnen snel een bed krijgen. Bijvoorbeeld bij een psychische crisis. Instellingen voor maatschappelijke opvang hebben vaak ook crisisopvang.

Moet u met spoed uw huis verlaten of kunt u niet meer veilig thuis wonen?

Kunt u op korte termijn nergens terecht? De crisisopvang biedt een plek om te wonen en de begeleiding om zo snel mogelijk uit uw crisissituatie te komen. Ook als er veel ruzie is waardoor kinderen of jongeren niet meer veilig thuis kunnen wonen en opvang door familie of anderen in hun netwerk niet mogelijk is, kan crisisopvang een (tijdelijke) oplossing bieden. Neem contact op met de crisisdienst van Maatschappelijk werk Welzijn Capelle.

Is er sprake van geweld of lichamelijk of geestelijke mishandeling? Neem contact op met Veilig Thuis. Misschien is vrouwenopvang een optie of een Blijf-van-mijn-lijf-huis zoals ArosA. Kijk op de website van de gemeente Rotterdam voor vrouwenopvang in de regio.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

ArosA Rotterdam

Heemraadssingel
82
3021 DE
Rotterdam

Crisisdienst Maatschappelijk Werk

Buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen kunt u voor dringende hulpvragen aan het maatschappelijk werk contact opnemen met de crisisdienst op 088 - 900 40 00.

Stichting Welzijn Capelle

U kunt op werkdagen bellen tussen 09.00 en 12.00 uur.