Huis van de Wijk Oostgaarde nu ook Voedselpunt

Huis van de Wijk Oostgaarde nu ook Voedselpunt

In het gezellige Huis van de Wijk Oostgaarde staat een grote boekenkast. Sinds kort staan daarin ook gedoneerde etenswaren. Wie wat minder te besteden heeft, is welkom om daar iets van uit te zoeken. En is er nog een kerstcadeautje nodig? Neem een leuk boek mee!

Melanie van Huis van de Wijk Oostgaarde: ‘Als je eten over hebt, bijvoorbeeld blikken groente of pakken bloem of macaroni, of lekkers uit je kerstpakket, kun je dat in onze boekenkast neerzetten. Het moet er natuurlijk wel netjes uitzien. Verse eetwaren zoals fruit, groente of koekjes doneren mag ook, daar maken wij hapjes van voor bezoekers.’

Wanneer doneren of ophalen

Voedsel doneren of ophalen kan het hele jaar door. Huis van de Wijk Oostgaarde heeft wisselende openingstijden, maar van dinsdag- tot en met vrijdagochtend (9.30 - 12.00 uur) staat de deur in elk geval open. In de kerstvakantie gaan de activiteiten in Huis van de Wijk Oostgaarde gewoon door, zoals de koffieochtenden op dinsdag tot en met donderdag, en de breiclub op vrijdag. Gewoon langskomen voor een lekker kopje koffie, om mee te breien óf even op te warmen kan natuurlijk ook.

Meer info?

Voor meer info, of om een afspraak te maken om etenswaar te komen brengen of halen, neem contact op met Melanie via huisvandewijkoostgaarde@delinie5.nl. Voor informatie over de Capelse Huizen van de Wijk en de openingstijden, zie www.welzijncapelle.nu/huis-van-de-wijk.