Huurwoning

Wilt u een woning huren?

Het actuele aanbod staat op de websites van de verhuurders. Hieronder vindt u de adressen van Meeús, Vesteda, Dynamis, Van der Vorm en Zomerhof Muys. Om te reageren, moet u zich eerst inschrijven. Ook makelaars verhuren woningen. Voor sommige woningen geldt een maximuminkomen. Zit u daar boven, dan valt u af voor die woning.

Heeft u vragen over een huis huren? Kijk op Rijksoverheid.nl. Of bel de verhuurder en stel uw vraag.

Toon op kaart (4)
x
Toon op kaart (1)
x

Dynamis BV

Orteliuslaan
5
3528 BA
Utrecht
Toon op kaart (1)
x

Meeus

Oostmaaslaan
57
3063 AN
Rotterdam
Toon op kaart (1)
x

Van der Vorm Vastgoed

Blaak
555
3011 GB
Rotterdam

Vesteda

Postbus
1173
6201 BD
Maastricht
Toon op kaart (1)
x

Zomerhof Muys

Dorpsdijk
132
3161 CE
Rhoon

Rijksoverheid - huurwoning

Kunt u de huur niet meer betalen?

Misschien komt u tijdelijk in aanmerking voor woonkostentoeslag. Vraag ook of er andere bijdragen of kwijtscheldingen van bedragen mogelijk zijn. Misschien kunt u meer huurtoeslag krijgen. Kijk op de website van de Belastingdienst of u hiervoor in aanmerking komt. Neem ook contact op met uw verhuurder. Soms kunt u een betalingsregeling afspreken.

Komt u niet in aanmerking voor huurtoeslag, dan heeft u misschien recht op tijdelijke woonkostentoeslag. Hier kan een verhuisverplichting aan verbonden zijn. Neem contact op met IJsselgemeenten.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

IJsselgemeenten

Rivierweg
111
2903 AR
Capelle aan den IJssel
Wilt u reageren op een woning van een woningcorporatie?

Op de website Woonnet Rijnmond staat het aanbod van alle woningcorporaties in de stadsregio Rotterdam. Wilt u reageren op een woning? Dan heeft u een woonpas nodig.

Heeft u vragen over het woningaanbod? Neem contact op met Woonnet Rijnmond via het formulier op de website. Of bel of mail met de woningcorporatie die de woning verhuurt.

Woonnet Rijnmond

Lukt het niet om een woning via de woningcorporatie te vinden?

Huurwoningen van makelaars en particulieren vindt u op de websites Pararius en Huislijn. Om te reageren moet u zich eerst inschrijven. Voor sommige woningen geldt een onder- of bovengrens voor het inkomen. Zit u daar boven, dan valt u af voor die woning. Meestal zijn er ook kosten bij het accepteren van een huurwoning.

Heeft u vragen over een huis huren? Kijk op Rijksoverheid.nl. Of bel de verhuurder en stel uw vraag.

Rijksoverheid - huurwoning

Waarover wilt u iets weten?